Поредната нагла маневра на пътя изнерви читател на Plovdiv24.bg. Ето какво написа

...
Поредната нагла маневра на пътя изнерви читател на Plovdiv24.bg. Ето какво написа
Коментари Харесай

Наглец задръсти движението до автогара Юг, ядоса пловдичани

Поредната нагла маневра на пътя изнерви четец на  Plovdiv24.bg . Ето какво написа той на публицистичната ни поща:

" Здравейте,

приложено Ви адресирам обстановка от през вчерашния ден сутринта на основен пловдивски бул. и още по-възлово негово кръстовище. Мисля, че обстановката няма потребност от коментар, само че откровено се надявам органите на Министерство на вътрешните работи, които нерядко стоят с пуснати буркани в непосредствена непосредственост до мястото на случката (разбира се, цъкайки си на телефоните вътре в патрулката), да упражнят някакъв съответен надзор.

Този (забранен от дълго време вече) ляв завой от години мъчи така и така измъчената поради спускащите се от Бетонния мост коли част на този така и така много претрупан бул., само че господинът очевидно е над нещата и нито оранжевите колчета, нито двойната непрекъсната линия, още по-малко пък знакът Г1 (движение единствено направо) по някакъв метод го обезпокоиха.

Понеже нямаше по какъв начин да го снима камерата единствено ще отбележа, че той не направи противоположен завой, а в действителност направи още едно жестоко нарушаване - влезе в забренената за него еднопосочна улица " Цанко Дюстабанов ".

Не можем да не отбележим най-малко, че прозорливо пусна мигач, очевидно пробвайки се да си спести клаксоните и псувните от движещите се зад него хора, които бяха принудени да спрат и да го изчакат да направи безусловно неразрешения ляв завой.

Е, не съумя ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР